De beste plekken om te golfen op Kos: Verken het prachtige eiland terwijl je aan je swing werkt

29 juni 2023
De beste plekken om te golfen op Kos: Verken het prachtige eiland terwijl je aan je swing werkt

Als je op zoek bent naar een golfuitdaging in een adembenemend landschap, dan is Kos de perfecte bestemming voor jou. Het eiland biedt fantastische golfbanen, uitgerust met de nieuwste faciliteiten en omgeven door prachtige natuurlijke landschappen.

Of je nu een ervaren golfer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, Kos heeft voor iedereen iets te bieden. Hieronder hebben we de beste plekken op het eiland om te golfen voor je op een rijtje gezet.

1. Kos Golf Course

De Kos Golf Course is een van de meest populaire golfbanen op het eiland. Het is ontworpen door de beroemde golfarchitect Donald Harradine en biedt 18 holes die uitdagend en leuk zijn voor golfers van alle niveaus. De baan is omgeven door prachtige groene heuvels en biedt een spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee.

De faciliteiten op de Kos Golf Course zijn van topkwaliteit. Er is een ruime driving range, een chipping en putting green en een gezellig clubhuis waar je na afloop van je ronde kunt ontspannen en genieten van een drankje en een hapje.

2. Afandou Golf Course

De Afandou Golf Course is gelegen op ongeveer 30 minuten rijden van de stad Kos. Het is een van de nieuwere golfbanen op het eiland en biedt 18 holes in een prachtige omgeving. De baan is omgeven door olijfgaarden en pijnbomen en biedt een prachtig uitzicht op de bergen.

De golfbaan van Afandou is ontworpen door de bekende golfarchitect Donald Harradine en biedt een uitdagende ervaring voor golfers van alle niveaus. Er zijn uitstekende faciliteiten, waaronder een driving range, een chipping en putting green en een clubhuis met een restaurant en bar.

3. Crete Golf Club

De Crete Golf Club is gelegen op het naburige eiland Kreta, maar is zeker een bezoekje waard als je op Kos verblijft. De golfbaan biedt 18 holes in een spectaculaire omgeving. Het is ontworpen door Bob Hunt en bevindt zich in een prachtig landschap met uitzicht op de bergen en de zee.

De faciliteiten op de Crete Golf Club zijn uitstekend. Er is een driving range, een chipping en putting green en een clubhuis met een restaurant en bar. De golfbaan is geschikt voor golfers van alle niveaus en biedt een uitdagende en leuke ervaring.

4. Glyfada Golf Course

De Glyfada Golf Course is gelegen op het naburige eiland Rhodos, maar is een bezoekje waard als je op Kos verblijft. De golfbaan biedt 18 holes in een prachtige omgeving. Het is ontworpen door Donald Harradine en is omgeven door pijnbomen en olijfbomen.

De faciliteiten op de Glyfada Golf Course zijn uitstekend. Er is een driving range, een chipping en putting green en een clubhuis met een restaurant en bar. De golfbaan is geschikt voor golfers van alle niveaus en biedt een uitdagende en leuke ervaring.

5. PGA National Greece

PGA National Greece is gelegen op het naburige eiland Kreta, maar is zeker een bezoekje waard als je een gepassioneerde golfer bent. Het is een van de nieuwste golfbanen in Griekenland en biedt 18 holes in een prachtige omgeving.

De golfbaan is ontworpen door Bob Hunt en biedt een uitdagende en leuke ervaring voor golfers van alle niveaus. Er zijn uitstekende faciliteiten, waaronder een driving range, een chipping en putting green en een clubhuis met een restaurant en bar.

Kos is een fantastische bestemming voor golfers van alle niveaus. Het eiland biedt een aantal uitstekende golfbanen, elk met zijn eigen unieke uitdagingen en faciliteiten. Of je nu een gepassioneerde golfer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, Kos heeft voor iedereen iets te bieden.

Dus waar wacht je nog op? Pak je clubs en ga op ontdekkingstocht op de beste golfbanen van Kos. Verken het prachtige eiland terwijl je aan je swing werkt en geniet van de adembenemende landschappen en uitstekende faciliteiten die deze golfbanen te bieden hebben.