Blogs

Kos is een prachtig Grieks eiland met een rijke geschiedenis, adembenemende stranden en een bruisend nachtleven. In deze blog ontdek je de beste plekken om te bezoeken en activiteiten om te doen op Kos.
 
15 juli 2024
Top 10 bezienswaardigheden op Kos: geschiedenis, cultuur, natuurlijke schoonheid. Verken en geniet!
 
5 juli 2024
Ontdek de beste zeilplekken op Kos met kristalheldere wateren, idyllische baaien en perfecte windomstandigheden. Happy sailing!
 
30 juni 2024
Ontdek het oude geneeskundeplek Asklepieion van Kos met zijn rijke geschiedenis en indrukwekkende architectuur. Plan je reis en geniet van de mystieke sfeer.
 
25 juni 2024
Ontdek de betoverende schoonheid van Asfendiou Village op Kos met pittoreske straatjes, adembenemende natuur en lokale delicatessen.
 
20 juni 2024
Kos: zon, zee, cultuur, eten en gastvrije bevolking. Een must-visit voor een veelzijdige vakantie!
 
15 juni 2024
Ontdek de beste golfplekken op Kos: prachtige natuur, hoogwaardige banen en adembenemende uitzichten. Een paradijs voor golfers!
 
10 juni 2024
Ontdek de betoverende geschiedenis van de Oude Markt op Kos en geniet van de lokale smaken en winkels.
 
5 juni 2024
Ontdek de beste duikplekken op Kos met kristalhelder water, kleurrijk onderwaterleven en fascinerende scheepswrakken. Veel duikplezier!
 
1 juni 2024
Verken de pracht van Agios Stefanos Church op Kos: rijke geschiedenis, adembenemende architectuur en spirituele betekenis. Bezoek en laat je betoveren!
 
28 mei 2024
Ervaar traditionele Griekse dans op Kos en ontdek de rijke cultuur en geschiedenis van het eiland. Een unieke en onvergetelijke ervaring!
 
24 mei 2024
Ontdek de verborgen parels van Kos: prachtige stranden, rijke geschiedenis, lokale keuken, schilderachtige dorpjes en adembenemende zonsondergangen. #Kos #Griekenland
 
20 mei 2024
Ontdek de levendige kunst- en cultuurscene van Kos met oude schatten, moderne galerijen en culturele evenementen. Laat je betoveren!
 
12 mei 2024
Ultieme gids voor kitesurfen op Kos: beste plekken en tips voor een onvergetelijke ervaring!
 
8 mei 2024
Kos-Stad: bruisend centrum vol geschiedenis, cultuur, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie.
 
4 mei 2024
Ontdek het prachtige Romeinse Odeon op Kos, een must-see historische bezienswaardigheid met adembenemende uitzichten en rijke geschiedenis.