Ontdek de beste plekken om te golfen op Kos

29 november 2023
Ontdek de beste plekken om te golfen op Kos

Als je op zoek bent naar een geweldige golfervaring, dan is Kos de ideale bestemming voor jou. Dit prachtige Griekse eiland biedt een aantal uitstekende golfbanen die geschikt zijn voor golfers van alle niveaus. In deze blogpost zullen we de beste golfbanen op Kos verkennen en enkele tips geven om je golfervaring onvergetelijk te maken.

De beste golfbanen op Kos

  1. Kos Golf Course - Deze 18-holes golfbaan is ontworpen door de beroemde Amerikaanse architect Donald Harradine en is een van de beste golfbanen op het eiland. Het biedt een spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee en de bergen van Turkije. De baan is geschikt voor golfers van alle niveaus en biedt ook een driving range, putting green en een chipping area.

  2. Aphrodite Hills Golf Course - Deze golfbaan ligt op slechts 30 minuten rijden van Kos en biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. Het is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Cabell B. Robinson en biedt een uitdagende baan voor golfers van alle niveaus. Naast de golfbaan biedt het resort ook een spa, zwembaden en restaurants.

  3. Crete Golf Club Course - Dit is een 18-holes golfbaan gelegen op het nabijgelegen eiland Kreta. Het biedt een spectaculair uitzicht op de bergen en de zee en is ontworpen door Bob Hunt. De baan is geschikt voor golfers van alle niveaus en biedt ook een driving range, putting green en een chipping area.

Tips om je golfervaring op Kos te optimaliseren

  1. Plan je golfreis in de herfst of lente - De beste tijd om te golfen op Kos is in de herfst of lente, wanneer het weer mild is en de greens in perfecte staat zijn.

  2. Boek je tee times van tevoren - Het is belangrijk om je tee times van tevoren te boeken, vooral als je tijdens het hoogseizoen op Kos golft. Zo voorkom je teleurstellingen en kun je je golfervaring optimaal benutten.

  3. Neem je eigen clubs mee - Hoewel de golfbanen op Kos de benodigde golfclubs bieden, is het altijd beter om je eigen clubs mee te nemen. Dit zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt tijdens het golfen en dat je beter kunt presteren.

  4. Verken de omgeving - Kos biedt naast golfen ook tal van andere activiteiten en bezienswaardigheden. Maak dus gebruik van de gelegenheid om het eiland te verkennen en je vakantie nog completer te maken.

Als je op zoek bent naar een golfervaring van topklasse, dan is Kos de ideale bestemming voor jou. Met uitstekende golfbanen en een mild klimaat is dit prachtige eiland de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van je favoriete sport. Vergeet niet om je golfreis van tevoren te plannen en je clubs mee te nemen om je golfervaring op Kos optimaal te benutten.