Ontdek het Paradijs op Paradisi Beach: Alles wat je moet weten

6 september 2023
Ontdek het Paradijs op Paradisi Beach: Alles wat je moet weten

Als je op zoek bent naar een idyllische en afgelegen plek om te genieten van zon, zee en strand, dan is Paradisi Beach op Kos zeker een bezoek waard. Deze prachtige locatie biedt kristalhelder water, zacht zand en een groene omgeving, allemaal op slechts een steenworp afstand van het centrum van het eiland. In deze blog post zullen we je alles vertellen wat je moet weten over Paradisi Beach, van hoe je er kunt komen tot wat je er kunt doen.

Hoe kom je bij Paradisi Beach

Paradisi Beach ligt aan de noordwestkust van Kos, ongeveer 10 kilometer ten westen van de stad Kos. De gemakkelijkste manier om er te komen is met de auto of scooter. Als je vanuit Kos-stad rijdt, volg je de borden naar de luchthaven van Kos en vervolgens naar het dorp Paradisi. Eenmaal in Paradisi volg je de borden naar het strand. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een plek.

Als je geen auto of scooter hebt, kun je ook de lokale bus nemen. De bus vanuit Kos-stad stopt in Paradisi en vanaf daar is het ongeveer 20 minuten lopen naar het strand.

Wat te doen op Paradisi Beach

Paradisi Beach is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Het strand is niet erg groot, maar het is wel rustig en vredig. Het kristalheldere water is perfect om te zwemmen en te snorkelen. Er zijn ook enkele watersportactiviteiten beschikbaar, zoals jetskiën en parasailen, voor degenen die op zoek zijn naar wat meer actie.

Als je van wandelen houdt, kun je een wandeling maken langs de kustlijn en genieten van het prachtige uitzicht op de Egeïsche Zee. Er zijn ook enkele wandelpaden in de omgeving die je kunt verkennen.

Waar te eten en te drinken

Er zijn verschillende tavernes en cafés op en rond Paradisi Beach waar je kunt genieten van traditionele Griekse gerechten en drankjes. De meeste van deze restaurants bieden zitplaatsen met uitzicht op de zee, dus je kunt genieten van je maaltijd terwijl je geniet van het prachtige uitzicht.

Waar te verblijven

Als je op zoek bent naar accommodatie in de buurt van Paradisi Beach, zijn er verschillende opties beschikbaar. Er zijn enkele hotels en appartementen in het nabijgelegen dorp Paradisi, evenals enkele hotels en resorts in de omgeving. Als je liever iets meer afgelegen verblijft, zijn er enkele vakantiehuizen en villa's te huur in de buurt van het strand.

Tips voor het bezoeken van Paradisi Beach

Paradisi Beach is een prachtige plek om te bezoeken tijdens je verblijf op Kos. Het biedt een rustige en afgelegen omgeving, perfect om te ontspannen en te genieten van de zon. Of je nu wilt zwemmen, snorkelen, wandelen of gewoon wilt genieten van een heerlijke maaltijd met uitzicht op de zee, Paradisi Beach heeft voor elk wat wils. Plan je bezoek zorgvuldig en vergeet niet om te genieten van alles wat deze prachtige plek te bieden heeft.