Blogs

Kos is een prachtig Grieks eiland met een rijke geschiedenis, adembenemende stranden en een bruisend nachtleven. In deze blog ontdek je de beste plekken om te bezoeken en activiteiten om te doen op Kos.
 
23 december 2023
Ontdek de verborgen plekjes op Kos: pittoresk Zia, afgelegen strand Agios Theologos, historisch Pyli, warmwaterbronnen Agios Fokas, idyllisch Mastichari, Byzantijns kasteel Antimachia, betoverende Plaka-boerderij.
 
19 december 2023
Ontdek de magie van Kos: top 10 bezienswaardigheden die je niet mag missen! Prachtige stranden, historische sites en bruisende sfeer.
 
15 december 2023
Ontdek de adembenemende zeilplekken van Kos: Kefalos, Pserimos, Paradise Beach, Nisyros en Kalymnos. Een paradijs voor zeilliefhebbers!
 
11 december 2023
Het indrukwekkende Asklepieion van Kos: een fascinerende reis door de geschiedenis van de medische wetenschap.
 
7 december 2023
Charmant Asfendiou Village op Kos biedt een authentieke ervaring met prachtig landschap, traditionele architectuur, historische bezienswaardigheden en mooie wandelpaden.
 
3 december 2023
Kos: prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, heerlijk eten, bruisend nachtleven en actieve vakanties. Een absolute must!
 
29 november 2023
Ben je op zoek naar de beste golfervaring op een prachtige locatie? Dan moet je zeker naar Kos gaan. Dit Griekse eiland biedt een aantal uitstekende golfbanen die geschikt zijn voor golfers van alle niveaus. In deze blogpost ontdek je de beste golfbanen op Kos en krijg je enkele tips om je golfervaring onvergetelijk te maken.
 
25 november 2023
Als je op zoek bent naar een combinatie van geschiedenis, cultuur en lokale sfeer tijdens je vakantie, dan is de oude markt op Kos een absolute must-see. Deze markt biedt niet alleen prachtige uitzichten op de zee en de bergen, maar ook historische bezienswaardigheden, lokale producten en heerlijk eten en drinken.
 
21 november 2023
Ontdek de verbazingwekkende onderwaterwereld van Kos, een paradijs voor duikers van alle niveaus. In deze blogpost delen we de beste duiklocaties op het eiland, van kleurrijke koralen tot haaien en wrakken.
 
17 november 2023
Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis en architectuur tijdens je reis naar Kos, dan is een bezoek aan Agios Stefanos Church een must-see. Deze oude kerk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Byzantijnse periode en biedt een prachtig voorbeeld van de Byzantijnse architectuur en religieuze kunst.
 
13 november 2023
Ontdek de rijke cultuur van Kos door de traditionele Griekse dans te ervaren. Deze dans is een belangrijk onderdeel van de Griekse geschiedenis en cultuur en biedt een unieke culturele beleving tijdens je verblijf op het eiland. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de geschiedenis en betekenis van de Griekse dans en laten we zien waar je deze dans kunt ervaren op Kos.
 
9 november 2023
Kos, een prachtig eiland in de Egeïsche Zee, biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Van prachtige stranden tot historische bezienswaardigheden en een bruisend nachtleven, hier zijn zeven redenen waarom je Kos moet bezoeken.
 
5 november 2023
Ontdek de rijke geschiedenis en prachtige kunst en cultuur van Kos, het Griekse eiland dat bekend staat om zijn zon, zee en strand, maar ook een unieke mix van architectuur en ambachten biedt.
 
2 november 2023
Paralia Kefalos Beach op het Griekse eiland Kos is de ultieme bestemming voor wie op zoek is naar zon, zee en ontspanning. In deze blogpost ontdek je alles wat deze prachtige badplaats te bieden heeft, van de adembenemende stranden en tal van activiteiten tot de beste plekken om te eten en te drinken en accommodatie-opties.
 
30 oktober 2023
Kos, het Griekse eiland in de Egeïsche Zee, is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en kristalheldere wateren, maar ook om zijn populaire kitesurfspots. Ontdek in deze blogpost de beste plekken om te kitesurfen op Kos, of je nu een beginner of een gevorderde kitesurfer bent.