Blogs

Kos is een prachtig Grieks eiland met een rijke geschiedenis, adembenemende stranden en een bruisend nachtleven. In deze blog ontdek je de beste plekken om te bezoeken en activiteiten om te doen op Kos.
 
12 september 2023
Het Hippocrates plein op het Griekse eiland Kos is een must-see attractie voor wie op zoek is naar een historische plek. In deze blogpost ontdek je het verhaal achter het plein en de belangrijkste bezienswaardigheden die je er kunt vinden.
 
9 september 2023
Op zoek naar een idyllische vakantiebestemming waar je kunt ontspannen en genieten van zon, zee en prachtige landschappen? Dan is Marmari Beach op het Griekse eiland Kos de perfecte bestemming voor jou. In deze blogpost ontdek je waarom dit strand een van de meest gewilde bestemmingen is op het eiland Kos.
 
6 september 2023
Paradisi Beach op het Griekse eiland Kos is de perfecte plek voor wie op zoek is naar rust, zon en zee. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over deze idyllische en afgelegen locatie, van hoe je er kunt komen tot wat je er kunt doen.
 
3 september 2023
Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je kunt genieten van zon, zee, strand én natuur, dan is Kos de perfecte plek voor jou. Het eiland herbergt namelijk het schitterende Kos Natural Park, een beschermd natuurgebied dat een waar paradijs is voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.
 
31 augustus 2023
Ontdek het Griekse eiland Kos op een unieke manier door langs de prachtige kustlijn te fietsen. In deze blogpost lees je alles over de mooiste routes en uitzichten, en krijg je handige tips om je fietsavontuur veilig en comfortabel te maken.
 
28 augustus 2023
Kos is een Grieks eiland bekend om zijn geschiedenis, stranden en eten. Souvenirwinkels zijn te vinden in de oude binnenstad en bij de haven. Populaire souvenirs zijn olijfolie, sponzen, keramiek, sieraden en honing. Tips om te kopen zijn van lokale ambachtslieden, onderhandelen en letten op namaak. Beste plekken om te winkelen zijn de oude binnenstad, de haven en markten. Bij het inpakken van souvenirs is het belangrijk om beschermend materiaal te gebruiken en de douaneregels te controleren.
 
25 augustus 2023
Kos, een van de mooiste eilanden van Griekenland, biedt vele adembenemende plekken om te genieten van de zonsondergang. Hier zijn vijf locaties die je niet mag missen tijdens je verblijf op Kos.
 
22 augustus 2023
Kos staat bekend om zijn stranden, historische bezienswaardigheden en bruisende nachtleven, maar het eiland heeft ook veel te bieden op het gebied van natuur. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de verborgen parels van de natuur op Kos, van de indrukwekkende Mount Dikeos tot de genezende warmwaterbronnen van Therma Beach.
 
19 augustus 2023
Kos, een prachtig Grieks eiland in de Egeïsche Zee, staat niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar ook om zijn rijke geschiedenis en cultuur, waaronder de fascinerende Griekse mythologie. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de mythische verhalen van Kos en delen we enkele van de beste plekken om de Griekse mythologie te ontdekken en te ervaren.
 
16 augustus 2023
Op zoek naar een avontuurlijke vakantie op het Griekse eiland Kos? Overweeg dan om te gaan vliegeren! In deze gids delen we de beste plekken om te vliegeren op Kos, evenals tips voor beginners en ervaren vliegeraars om veilig te blijven.
 
13 augustus 2023
Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de geneeskunde en op zoek bent naar een unieke ervaring op het Griekse eiland Kos, dan is een bezoek aan Asklepion een absolute must. Deze oude site was een belangrijk centrum voor genezing en geneeskunde in de oudheid en biedt nog steeds veel fascinerende bezienswaardigheden voor bezoekers van vandaag.
 
10 augustus 2023
Kos is een paradijs voor strandliefhebbers en biedt enkele van de mooiste stranden van de Egeïsche Zee. Ontdek de top 10 strandervaringen van dit prachtige eiland, van rustige afgelegen plekken tot bruisende stranden met veel activiteiten.
 
7 augustus 2023
Kos is een eiland met prachtige stranden en een rijke geschiedenis. Als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie, dan zijn de stranden van Kos de perfecte plek om tot rust te komen. Lees verder om de beste stranden op Kos te ontdekken en tips te krijgen voor een ontspannen strandervaring.
 
4 augustus 2023
Als je het authentieke Griekenland wilt ervaren, dan moet je zeker een bezoek brengen aan de kleurrijke markten van Kos. Hier ontdek je niet alleen verse producten en traditionele ambachten, maar maak je ook kennis met de lokale bevolking en hun cultuur. Lees verder voor onze tips en aanbevelingen voor de beste marktervaring op het eiland.
 
1 augustus 2023
Ontdek de verborgen parel van Kos - Mount Dikaios. Een prachtige berg met spectaculaire uitzichten op de Egeïsche Zee en omliggende eilanden, waar je kunt wandelen en genieten van de natuur weg van de drukte van de stad.