Blogs

Kos is een prachtig Grieks eiland met een rijke geschiedenis, adembenemende stranden en een bruisend nachtleven. In deze blog ontdek je de beste plekken om te bezoeken en activiteiten om te doen op Kos.
 
29 juli 2023
Ontdek de magie van Therma Beach op het Griekse eiland Kos, waar warme en helende wateren uit natuurlijke bronnen het hele jaar door een aangename temperatuur hebben van ongeveer 40 graden Celsius. Lees hier alles wat je moet weten over deze unieke plek en waarom je deze magische ervaring tijdens je vakantie niet mag missen.
 
26 juli 2023
Ontdek het pittoreske dorpje Zia op Kos, een authentieke en charmante bestemming op het eiland dat bekend staat om zijn prachtige natuurlijke omgeving en historische bezienswaardigheden. In deze blogpost delen we tips en activiteiten die je niet mag missen tijdens een bezoek aan Zia.
 
23 juli 2023
Als je op zoek bent naar onvergetelijke uitzichten tijdens je vakantie op Kos, dan hoef je niet verder te zoeken. Dit eiland heeft namelijk enkele van de meest spectaculaire landschappen en panoramische uitzichten die je ooit zult zien.
 
20 juli 2023
Wil je tijdens je reis naar het Griekse eiland Kos een unieke culturele ervaring opdoen? Dan is een bezoek aan Antimachia Castle zeker de moeite waard. Dit middeleeuwse fort biedt niet alleen een fascinerend inzicht in de geschiedenis van Kos en de omliggende eilanden, maar ook een adembenemend uitzicht op de omgeving. In deze blogpost lees je alles over de geschiedenis en betekenis van Antimachia Castle en hoe je het kunt bezoeken.
 
17 juli 2023
Kos is een populaire vakantiebestemming met prachtige stranden en een rijke geschiedenis. Maar naast de bekende plekken heeft het eiland ook veel verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden. In deze blog delen we de beste tips om deze verborgen plekjes te vinden en te genieten van een unieke ervaring op Kos.
 
14 juli 2023
Ontdek het beste van het Griekse eiland Kos met deze top 10 bezienswaardigheden. Van historische tempels en middeleeuwse kastelen tot prachtige stranden en bergen, er is voor ieder wat wils op dit veelzijdige eiland in de Egeïsche Zee.
 
11 juli 2023
Als je op zoek bent naar een vakantie-ervaring die je nooit zult vergeten, dan is zeilen op Kos misschien wel iets voor jou. Met zijn adembenemende uitzicht op de Egeïsche Zee en kristalheldere wateren, is Kos de perfecte bestemming voor een zeilvakantie.
 
8 juli 2023
Het Asklepieion van Kos is een fascinerend archeologisch complex dat teruggaat tot de 3e eeuw voor Christus en diende als genezingscentrum en heiligdom van Asklepios, de god van genezing en geneeskunde. Ontdek in deze blogpost waarom dit complex een must-see is tijdens je verblijf op Kos en wat er te zien is tijdens je bezoek.
 
5 juli 2023
Als je op zoek bent naar een authentieke Griekse ervaring op het eiland Kos, dan is Asfendiou Village de perfecte bestemming voor jou. Dit charmante dorpje ligt in het binnenland van Kos en biedt een unieke combinatie van traditionele architectuur, rustige omgeving en prachtige natuur.
 
2 juli 2023
Als je op zoek bent naar de perfecte vakantiebestemming, dan is Kos het antwoord. Dit Griekse eiland heeft prachtige stranden, heerlijk eten, een rijke geschiedenis en tal van activiteiten voor elk type reiziger.
 
29 juni 2023
Ben je op zoek naar een fantastische golfervaring in een adembenemend landschap? Dan is Kos de perfecte bestemming voor jou! Het eiland biedt verschillende uitstekende golfbanen met topfaciliteiten en omringd door prachtige natuurlijke landschappen. Ontdek hieronder de beste plekken om te golfen op Kos.
 
26 juni 2023
De oude markt van Kos is een van de oudste markten ter wereld en een belangrijke historische bezienswaardigheid op het eiland. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de rijke geschiedenis van de markt en delen we enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je bezoek.
 
23 juni 2023
Het Griekse eiland Kos is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en rijke geschiedenis, maar ook om zijn kristalheldere water en overvloed aan zeeleven, waardoor het een van de beste duikbestemmingen in Griekenland is. In deze blogpost delen we de beste plekken om te duiken op Kos en waarom ze zo speciaal zijn.
 
20 juni 2023
Kos staat bekend om zijn prachtige stranden en rijke cultuur, en een van de belangrijkste bezienswaardigheden op het eiland is Agios Stefanos Church. In deze blogpost ontdek je de geschiedenis, architectuur en legende van deze prachtige kerk en krijg je tips over hoe je deze historische plek kunt bezoeken tijdens je vakantie op Kos.
 
17 juni 2023
Als je op zoek bent naar een authentieke culturele ervaring op het Griekse eiland Kos, dan moet je zeker een traditionele Griekse dansavond bijwonen. Deze energieke en kleurrijke dansen zijn een belangrijk onderdeel van de Griekse cultuur en worden nog steeds veelvuldig beoefend op Kos en andere Griekse eilanden.