Blogs

Kos is een prachtig Grieks eiland met een rijke geschiedenis, adembenemende stranden en een bruisend nachtleven. In deze blog ontdek je de beste plekken om te bezoeken en activiteiten om te doen op Kos.
 
22 februari 2024
Fietsen langs de kust van Kos: ontdek het paradijs op twee wielen! Geniet van prachtige uitzichten en pittoreske dorpjes.
 
18 februari 2024
Koop souvenirs op Kos - unieke herinneringen van het prachtige Griekse eiland. Ondersteun lokale ambachtslieden en ervaar de Griekse cultuur.
 
14 februari 2024
Geniet van de betoverende zonsondergang op Kos met prachtige kleuren en serene sfeer. Een onvergetelijke ervaring.
 
10 februari 2024
Kos: paradijs voor natuurliefhebbers. Prachtige stranden, weelderige natuurreservaten, betoverende bergen en diverse flora en fauna.
 
6 februari 2024
Ontdek de Griekse mythologie op Kos: oude ruïnes, Tempel van Asklepios, legende van Hippocrates, Grot van de Nymphs, Perseus en Medusa, eiland van de goden.
 
2 februari 2024
Kos, een prachtig Grieks eiland, heeft de perfecte plekken om te vliegeren met constante wind en uitgestrekte stranden.
 
29 januari 2024
Ontdek de mystiek van het Asklepion op Kos: een betoverende plek vol geschiedenis, indrukwekkende architectuur en adembenemende uitzichten.
 
25 januari 2024
Ontdek betoverende stranden in Kos: Paradise Beach, Tigaki Beach, Kefalos Beach, Mastichari Beach, Agios Stefanos Beach, Psalidi Beach en Kamari Beach.
 
21 januari 2024
Ontspan op de prachtige stranden van Kos en geniet van zon, zee en rust. Ontdek de beste stranden en krijg tips voor een ontspannen strandvakantie.
 
17 januari 2024
Ontdek de betoverende markten van Kos met kleurrijke kraampjes vol verse producten, handgemaakte souvenirs en lokale specialiteiten. Een must-visit!
 
13 januari 2024
Ontdek de adembenemende schoonheid van Mount Dikaios op het Griekse eiland Kos. Natuur, geschiedenis en avontuur wachten op je!
 
9 januari 2024
Therma Beach op Kos: rust, thermale bronnen, onderwaterwereld, wandelen, lokale gerechten, sereniteit, nabijgelegen bezienswaardigheden.
 
5 januari 2024
Ontdek de charmes van het pittoreske dorpje Zia op Kos: lokale keuken, geplaveide straatjes, adembenemend uitzicht, ambachtelijke winkeltjes, Panagia-kerk, wandelingen in de natuur, proef lokale producten.
 
1 januari 2024
10 adembenemende plekken op Kos: oude stad, Asclepius heuvel, Zia, Agios Fokas-kaap, Pyli, berg Dikeos, thermale bronnen, Paradise strand, windmolens van Antimachia, berg Zini.
 
27 december 2023
Verken het historische Antimachia Castle op het idyllische eiland Kos. Een must-see voor geschiedenisliefhebbers en avonturiers.