Blogs

Kos is een prachtig Grieks eiland met een rijke geschiedenis, adembenemende stranden en een bruisend nachtleven. In deze blog ontdek je de beste plekken om te bezoeken en activiteiten om te doen op Kos.
 
22 april 2024
10 tips voor een onvergetelijke Kos reis: historie, lokale gerechten, stranden, fietsen, boottochten, warmwaterbronnen, Griekse avond, shoppen, zonsondergang, lokale bevolking.
 
18 april 2024
Top 5 windsurfplekken op Kos: Mastichari Beach, Marmari Beach, Psalidi Beach, Kefalos Beach, Agios Stefanos Beach. Perfect voor beginners en ervaren surfers.
 
14 april 2024
Ontdek de magie van de eeuwenoude Kos Hippocrates Tree: een levend symbool van geschiedenis, wijsheid en genezing op het betoverende eiland Kos.
 
10 april 2024
Ontdek de magie van het Oude Stadion op Kos: historische schat met adembenemend uitzicht en rijke geschiedenis. Must-see attractie!
 
6 april 2024
Paradijselijk strand Empros Thermi Beach op Kos met kristalhelder water, zandstranden en activiteiten voor iedereen. Must-visit!
 
2 april 2024
Agios Theologos Beach op het eiland Kos is een paradijselijk strand met kristalhelder water, fijn zand en rustige sfeer. Perfecte bestemming voor ontspanning en avontuur.
 
29 maart 2024
Ontdek de Hemelse Stranden van Kos: Paradise Beach, Tigaki Beach, Kardamena Beach, Mastichari Beach en Agios Stefanos Beach.
 
25 maart 2024
Proef de heerlijke Griekse olijven op Kos, met verschillende soorten en een rijke culinaire traditie.
 
21 maart 2024
Geniet van het verrukkelijke Griekse eten op Kos, inclusief traditionele gerechten, verse vis en zoete lekkernijen. Proef ook lokale wijnen en volg een kookcursus.
 
17 maart 2024
Ontdek het idyllische Plaka Beach op het prachtige eiland Kos. Kristalhelder water, fijn wit zand en adembenemende natuurlijke schoonheid.
 
13 maart 2024
Ontdek het exotische strand van Kos: kristalhelder water, fijn zand en diverse activiteiten. Een paradijs op aarde!
 
9 maart 2024
Het beroemde Hippocrates plein op Kos is een historische schat met indrukwekkende bezienswaardigheden en een levendige sfeer.
 
5 maart 2024
Marmari Beach op Kos: prachtig strand, watersport, lokale keuken, accommodaties. Ontdek dit paradijselijk pareltje!
 
1 maart 2024
Paradisi Beach op Kos is het perfecte strandparadijs met kristalhelder water, zachte zandstranden en tal van activiteiten en entertainmentopties. Geniet van de Griekse keuken en verken de omgeving.
 
26 februari 2024
Ontdek de adembenemende schoonheid van Kos Natural Park, een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers.