Blogs

Kos is een prachtig Grieks eiland met een rijke geschiedenis, adembenemende stranden en een bruisend nachtleven. In deze blog ontdek je de beste plekken om te bezoeken en activiteiten om te doen op Kos.
 
14 juni 2023
Als je op zoek bent naar de perfecte vakantiebestemming, dan is Kos een fantastische keuze. Dit Griekse eiland biedt prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en heerlijk eten voor een onvergetelijke vakantie. In deze gids vind je alles wat je moet weten over Kos, van de beste plekken om te verblijven tot de leukste activiteiten om te doen.
 
11 juni 2023
Ontdek de kunst en cultuur van het prachtige Griekse eiland Kos, dat niet alleen bekend staat om zijn adembenemende stranden en heerlijke keuken, maar ook een rijke geschiedenis heeft op het gebied van kunst en cultuur. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de fascinerende wereld van de kunst en cultuur van Kos, met hoogtepunten zoals het kasteel van de Ridders van Sint Jan, de Romeinse Odeon en de galerij van Alexandros.
 
8 juni 2023
Paralia Kefalos Beach op Kos is een idyllische vakantiebestemming met prachtige stranden, kristalhelder water en een ontspannen sfeer. Ontdek de locatie, activiteiten, accommodaties en bezienswaardigheden van deze adembenemende plek aan de zuidwestkust van het eiland.
 
5 juni 2023
Kos is een van de meest populaire bestemmingen voor watersportliefhebbers in Griekenland en biedt de perfecte omstandigheden voor kitesurfers. In deze blogpost zullen we de 5 beste plekken op Kos bespreken om te kitesurfen.
 
2 juni 2023
Traitors Hill, gelegen in het zuidwesten van Engeland, is een plek die zowel vol zit met legendes en mythes als met feiten en gebeurtenissen die de geschiedenis hebben beïnvloed. In deze blogpost zullen we de onthulling van de geschiedenis van Traitors Hill bespreken: een verhaal van verraad en wraak dat nog steeds tot de verbeelding spreekt.
 
30 mei 2023
Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waar je kunt genieten van prachtige wandelroutes? Dan is Kos de perfecte plek voor jou. Ontdek in deze blog de 5 meest adembenemende wandelroutes op het Griekse eiland.
 
28 mei 2023
Kos, een van de meest geliefde eilanden van Griekenland, biedt natuurliefhebbers een unieke kans om de Griekse flora en fauna te ontdekken. In deze blogpost zullen we enkele van de verborgen schatten van Kos verkennen en tips geven over hoe je het beste van het eiland kunt ervaren.
 
26 mei 2023
Kos is een vakantiebestemming die je niet mag missen als je op zoek bent naar adembenemende uitzichten. Van bergtoppen tot historische bezienswaardigheden en stranden, Kos heeft voor elk wat wils. In deze blogpost zullen we enkele van de meest indrukwekkende uitzichten bespreken die je niet mag missen tijdens je bezoek aan het eiland.
 
24 mei 2023
Ben je op zoek naar een luxe vakantie vol plezier en avontuur? Dan is Kos Marina Yacht Club de perfecte bestemming voor jou. Gelegen in de prachtige stad Kos, biedt deze jachthaven een scala aan voorzieningen en diensten voor elke smaak en budget.
 
22 mei 2023
Als je op zoek bent naar een rustige en ontspannende plek om te genieten van de zon op het Griekse eiland Kos, dan is Psalidi Beach een verborgen juweeltje dat je niet mag missen. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over dit prachtige strand en waarom het een bezoek waard is.
 
21 mei 2023
Paradise Beach op het Griekse eiland Kos is een verborgen parel voor strandliefhebbers. In deze blogpost ontdek je waarom dit strand een bezoek waard is en welke activiteiten je er kunt doen.
 
20 mei 2023
Kos is een prachtig Grieks eiland dat perfect is voor een ontspannen vakantie zonder al te veel geld uit te geven. Met deze 10 tips kun je genieten van een budgetvriendelijke reis naar Kos en alle hoogtepunten van het eiland ontdekken.
 
19 mei 2023
Zouroudi Beach op Kos is een verborgen parel voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en privacy. Gelegen in een afgelegen gebied en omringd door hoge kliffen en groene heuvels, is dit strand een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.