Blogs

Kos is een prachtig Grieks eiland met een rijke geschiedenis, adembenemende stranden en een bruisend nachtleven. In deze blog ontdek je de beste plekken om te bezoeken en activiteiten om te doen op Kos.
 
27 oktober 2023
Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming met zon, zee, strand, cultuur en geschiedenis, dan is Kos-Stad dé plek voor jou. Ontdek in deze blogpost de vele verborgen schatten van het bruisende centrum van deze Griekse parel.
 
24 oktober 2023
Als je op zoek bent naar een stukje geschiedenis en cultuur op het prachtige Griekse eiland Kos, dan mag je het Romeinse Odeon niet missen. Dit oude amfitheater werd oorspronkelijk gebouwd in de tweede eeuw na Christus en is nog steeds een van de meest opvallende bezienswaardigheden op het eiland.
 
21 oktober 2023
Kos, gelegen in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn prachtige stranden, pittoreske dorpjes en levendige nachtleven. Maar het eiland heeft ook een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de tijd en ontdek je de beste historische bezienswaardigheden op Kos.
 
18 oktober 2023
Kos is de perfecte bestemming voor de liefhebbers van de Griekse keuken. Met talloze restaurants die heerlijke en authentieke gerechten serveren, biedt het eiland een onvergetelijke culinaire ervaring. In deze gids brengen we je naar de beste plekken om te genieten van het Griekse eten op Kos.
 
15 oktober 2023
Kos is een prachtig Grieks eiland met schitterende stranden, historische monumenten en heerlijk eten. Om het meeste uit je reis te halen, hebben we insider tips verzameld om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring.
 
12 oktober 2023
Kos is een paradijs voor windsurfers van alle niveaus, met kristalheldere wateren, constante wind en een zonnig klimaat. Ontdek de beste plekken om te windsurfen op dit prachtige eiland in de Egeïsche Zee met deze ultieme gids.
 
9 oktober 2023
De Hippocrates boom op het Griekse eiland Kos is een legendarische bezienswaardigheid die zowel toeristen als medische professionals aantrekt. In deze blogpost delen we de geschiedenis van deze indrukwekkende boom en geven we tips voor een bezoek aan deze belangrijke symbool van zowel het eiland als de medische wereld.
 
6 oktober 2023
Reis terug in de tijd en ontdek het oude stadion van Kos, een van de best bewaarde oude stadions in Griekenland en een belangrijke bezienswaardigheid om te bezoeken op het Griekse eiland.
 
3 oktober 2023
Ontdek het paradijs op aarde op Empros Thermi Beach, gelegen aan de noordkust van het Griekse eiland Kos, waar natuurlijke schoonheid, kristalhelder water en een rustige omgeving samenkomen.
 
30 september 2023
Ontdek de verborgen parel van Kos: Agios Theologos Beach. Dit afgelegen strand biedt een rustige en ontspannen omgeving, omringd door adembenemende natuurlijke schoonheid en is nog niet door het massatoerisme ontdekt.
 
27 september 2023
Op zoek naar de perfecte zomerse gloed? Kos, een van de Griekse eilanden, heeft talloze stranden om uit te kiezen. Lees verder voor de 10 beste plekken om te zonnen op Kos, of je nu op zoek bent naar rust en stilte of juist naar levendige strandbars en watersporten.
 
24 september 2023
Ontdek de heerlijke Griekse olijven op het zonnige eiland Kos en geniet van een culinaire reis door het hart van het Middellandse Zeegebied.
 
21 september 2023
Kos staat bekend om zijn smaakvolle en authentieke Griekse gerechten. In deze gids leer je hoe je het beste kunt genieten van het heerlijke eten op het Griekse eiland, van traditioneel ontbijt tot zoete afsluiters.
 
18 september 2023
Ben je op zoek naar een idyllische plek om te ontspannen en te genieten van de zon, zee en zand? Dan is Plaka Beach op het eiland Kos de perfecte bestemming. In deze blogpost nemen we je mee op een virtuele tour door dit betoverende strand en geven we je tips om het meeste uit je bezoek te halen.
 
15 september 2023
Exotic Beach in Thailand is een waar paradijs op aarde en een must-visit voor elke reisliefhebber. In deze blog nemen we je mee op een virtuele reis naar dit spectaculaire strand en geven we je tips over wat je kunt doen en zien tijdens je verblijf.